Πυρόσβεση

 

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή οποιασδήποτε εγκατάστασης πυρόσβεσης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, εγγυημένη εργασία από έμπειρο προσωπικό και πιστοποιημένα υλικά, με σκοπό την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία ενός κτιρίου.

Η εταιρία μας, διακρίνεται για τις ποιοτικές και ευρείας γκάμας υπηρεσίες τις με τα καλύτερα υλικά.

Ο τρόπος κατασκευής των δικτύων πυρόσβεσης γίνεται με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας , είτε με το σύστημα αυλάκωσης είτε με σπείρωμα. Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εργοστάσια όπως Victaulic Αμερικής, Atusa Ισπανίας,Grinnell Αμερικής,Recomb Κίνας και ΗILTI Γερμανίας και άλλων επώνυμων εργοστασίων.

Κατά την διάρκεια της πολύχρονης ενασχόλησής μας με το αντικείμενο των εγκαταστάσεων πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, έχουμε εκπονήσει μελέτες και υλοποιήσει εγκαταστάσεις για ένα πολύ σημαντικό αριθμό έργων, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις πυρασφάλειας λαμβάνοντας υπόψη την νομοθεσία αλλά και τις ιδιαιτερότητες κάθε κτιρίου και χώρου. Η μελέτη πυροπροστασίας γίνεται από Μηχανολόγο Μηχανικό και περνάει από έγκριση από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στη συνέχεια, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση σύμφωνα με τη μελέτη του μηχανικού όπου γίνεται τοποθέτηση ειδικών σωληνώσεων για το σύστημα πυρόσβεσης που καταλήγουν είτε σε πυροσβεστικές φωλιές είτε σε springler.

Καλέστε μας για προσφορά

Δίκτυα Πυρόσβεσης
Δίκτυα Πυρόσβεσης
Πυροσβεστήρες
Πυροσβεστήρες
Springler
Springler