Εγκατάσταση για Κέντρικη Θέρμανση Πολυκατοικίας

Επιστροφή

Το φυσικό αέριο επιτρέπει την παραγωγή περισσότερης θερμότητας καταναλώνοντας λιγότερο.

 

Από όλες τις μορφές ενέργειας από ορυκτές πηγές, το φυσικό αέριο είναι εκείνο που έχει την πιο χαμηλή αναλογία σε άνθρακα και την πιο υψηλή αναλογία σε υδρογόνο. Γι’ αυτό το λόγο μέσω της καύσης του παράγει 25% περίπου λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα σε σχέση με το πετρέλαιο.

 

Η χρήση αερίου για τη θέρμανση των κτιρίων αποτελεί μια από τις οικονομικότερες και πιο οικολογικές λύσεις. Ειδικά το φυσικό αέριο, είναι μια νέα μορφή ενέργειας, φιλική προς το περιβάλλον, με μεγάλη απόδοση, που προσφέρει άνεση στο χρήστη καθώς η τροφοδοσία γίνεται άμεσα από κεντρικούς αγωγούς αποδεσμεύοντας τον διαχειριστή από την υποχρέωση της τροφοδοσίας καυσίμου.

 

Οι καυστήρες φυσικού αερίου είναι κατασκευασμένοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε να έχουν την πλέον οικονομική και ασφαλή λειτουργία, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε υπάρχουσες κεντρικές θερμάνσεις αντικαθιστώντας τους καυστήρες πετρελαίου.

 

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του παλαιού λέβητα και καυστήρα σε πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες με σκοπό την παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία, με απόλυτη ασφάλεια.

 

Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα ξεκάθαρο βήμα προς το μέλλον σε μία ανακαίνιση θέρμανσης ή σε μία καινούργια εγκατάσταση με τη νέα γενιά λεβήτων αερίου.

 

Αντικαθιστούμε τον υπάρχοντα λέβητα με νέο κατάλληλο μαντεμένιο ή χαλύβδινο και τον καυστήρα πετρελαίου με νέο πετρελαίου ή αερίου, τους οποίους επιλέγουμε μέσα από μια πολύ μεγάλη Ελληνικής ή Ευρωπαϊκής προέλευσης και παραδίδουμε το λεβητοστάσιο σε πλήρη λειτουργία. Ακόμη αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που πιθανόν θα χρειαστούν για να συνδεθεί η πολυκατοικία με το δίκτυο Φυσικού Αερίου της Ε.Π.Α., όπως εξαερισμός του λεβητοστασίου ,κόψιμο της δεξαμενής πετρελαίου και οτιδήποτε άλλο χρειασθεί.

 

Έχοντας την ικανότητα, την θέληση και την τεχνογνωσία θα σας κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας , απόλυτη συνέπεια και το βασικότερο σε λογικές τιμές χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής .

 

Επικοινωνήστε μαζί μας να κλείσουμε ένα ραντεβού να συζητήσουμε κατ' ιδίαν και να σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.
 

Καυστήρας Αερίου MAN