Εγκατάσταση για την Κουζίνα

Επιστροφή

Το μαγείρεμα σε συσκευές φυσικού αερίου


Έχετε φάει φαγητό μαγειρεμένο σε κουζίνα φυσικού αερίου ; Μαγειρεύοντας πιο νόστιμα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά.Κουζίνα και φυσικό αέριο πάνε μαζί. Όλοι οι διάσημοι σεφ δημιουργούν μόνο με φυσικό αέριο και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Μαγειρεύοντας με φυσικό αέριο όλες οι αγαπημένες σας συνταγές γίνονται πιο νόστιμες, αφού έχετε κάθε στιγμή απόλυτο έλεγχο στην ένταση της ενέργειας που ψήνει, βράζει ή τηγανίζει. Οι εστίες δε χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει. Η διαφορά στην οικονομία σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα είναι μεγάλη, ενώ η διαφορά στη νοστιμιά του φαγητού φτάνει στο 100%


Πολλά νοικοκυριά στην Ελλάδα, ήδη μαγειρεύουν σε φούρνους και εστίες που συνδέονται με την παροχή φυσικού αερίου της οικοδομής τους και βλέπουν διαφορά στη μαγειρική. Είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος μαγειρέματος. Η φλόγα των εστιών μάλιστα προκαλείται από ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός διακόπτη – κανένας κόπος με αναπτήρες / σπίρτα. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η εξοικονόμηση σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς η αντίστοιχη χρήση του φυσικού αερίου στο μαγείρεμα ή την παραγωγή ζεστού νερού αποφέρει έως και 60% κέρδος στον χρήστη.


Αν ετοιμάζετε καινούριο σπιτικό, και σκέφτεστε τη σύνδεση με αέριο, τότε είναι κρίμα να χρησιμοποιείτε το δίκτυο μόνο για τη θέρμανση. Στην αγορά κυκλοφορούν οικιακές συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο και σας εξοπλίζουν την κουζίνα αποδοτικά. Ακόμη και εντοιχισμένες επιλογές έχετε.


Συμπληρώνετε στην κουζίνα:


- Εστίες αερίου;


Κερδίζετε τον έλεγχο των θερμοκρασιών. Από το σιγανό τηγάνισμα λαχανικών μέχρι το βρασμό μίας μεγάλης κατσαρόλας σούπας, θα έχετε την ακριβή φλόγα που χρειάζεστε. Με τις εστίες φυσικού αερίου πετυχαίνετε άμεση αλλαγή θερμοκρασίας. Σκεφτείτε πόση δυσκολία φέρνει το μαγείρεμα στις κεραμεικές και εμαγιέ εστίες των συμβατικών κουζινών, καθώς παραμένουν θερμές με αποτέλεσμα να παρατείνεται το μαγείρεμα (ή να πούμε το «κάψιμο»;). Φυσικά οι εστίες βγαίνουν σε πολλά μεγέθη για να χωράνε κάθε μεγέθους κατσαρόλα και τηγάνι σας.


- Φούρνο αερίου;


Κερδίζετε την ανώτερη ποιότητα φαγητού, υγιεινού και νόστιμου. Οι φούρνοι που θερμαίνονται από φυσικό αέριο αφήνουν μεγαλύτερη υγρασία μέσα στο θάλαμο ψησίματος και δεν ξεραίνουν τα φαγητά σας. Όπως και στις εστίες φλόγας, πετυχαίνετε ακριβείς αλλαγές θερμοκρασίας.


- Μία κουζίνα – συσκευή αερίου;


Κερδίζετε συνδυασμό εστιών μαγειρέματος και φούρνου ψησίματος. Σ’ αυτές θα βρείτε όλα τα γνωρίσματα που θέλετε από την κουζίνα σας. Ακόμη και όταν το ρεύμα κόβεται, στις κουζίνες, η ανάφλεξη γίνεται και με αναπτήρα / σπίρτο.


Οικονομία στην ενέργεια και προστασία του περιβάλλοντος

Η κουζίνα ενός σπιτιού εξοπλίζεται με συσκευές που «τρώνε» πολύ ενέργεια! Η επιλογή συσκευών που χρησιμοποιούν ελάχιστο ρεύμα ή καθόλου ρεύμα, όπως αυτές που συνδέονται με παροχή φυσικού αερίου, σας γλιτώνουν ενέργεια και χρήμα.

 

Καλέστε μας για την σύνδεση της δικής σας κουζίνας